Over Josina BloemenMet passie maken wij voor jou de mooiste boeketten.

Bloemen sinds 1920

In 1920 begon Nico de Bruijn een handel in bloemen en planten. Dit deed hij naast Villa Josina, een pand aan de Molenstraat in Oss. In 1963 verhuisde de zaak naar het huidige adres; de Nieuwe Hescheweg 7 in Oss.

Op dat moment werd de zaak, die toen Josina Bloemsierkunst heette, gerund door Bernard en Riet de Bruijn. Dit is de tweede generatie, die in de jaren ’80 werd opgevolgd door Ben en Peter de Bruijn. Zij zetten het werk van hun ouders voort, en hebben de zaak flink uitgebreid met onder andere de bouw van plantenkassen.

In 2014, namen Mireille Huizer – de Bruijn en Suzanne de Bekker – van Druten de bloemenwinkel over. Daarmee is inmiddels de vierde generatie van het familiebedrijf actief. Suzanne en Mireille hebben een enthousiast team van professionele bloembinders om hun heen verzameld, die staan te popelen om voor jou de mooiste creaties samen te stellen!

“Josina Bloemen in Oss bestaat al sinds 1920.”

Heb je liever iets moois op maat?

Kom vrijblijvend langs in onze mooie winkel. Graag laten we je ons brede assortiment ervaren. Zowel zakelijk als particulier bieden we de mooiste bloemen, vazen en potten. Ook bieden we diverse aantrekkelijke abonnementen aan.

Graag verwelkomen we je in onze winkel aan de Nieuwe Hescheweg 7 in Oss!